Vakantiewoning Moddergat
                                  Direct aan voet van de Waddenzee

Welkom bij vakantiewoning Moddergat!

 Ontdek onze vakantiewoning direct aan de Waddenzee en beleef Moddergat!

Sinds januari 2016 kunt u onze vakantiewoning huren. Deze vakantiewoning staat pal tegenover het beeld van de "fiskersfrou" (vissersvrouw) in Moddergat, de Oere 26. Dit beeld is een eerbetoon aan de sterke vissersvrouwen die moesten overleven wanneer de mannen op zee waren.

De woning ligt direct aan de dijk van de Waddenzee. Vanaf de dijk hebt u een schitterend vergezicht over de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog.

Het is altijd een fascinerend gezicht wanneer een gedeelte van het wad droog gaat liggen bij eb. Heerlijk schelpen zoeken, of vliegeren, maar ook een uitermate geschikte plek "om je hoofd leeg te maken".

U kunt 's morgens heerlijk uw eigen bakje koffie drinken aan het Wad.

Als Friezen houden wij van het Bourgondische leven. Dit betekent voor ons dat we kunnen genieten van rust, ruimte, vrijheid in denken en doen en natuurlijk heerlijk eten. Oftewel, de zon zien ondergaan in het Wad bij Moddergat, de sterrenhemel aanschouwen boven het Wad (waar het nog echt donker is), ontspanning  zoeken door heerlijk te fietsen en te wandelen door het nationale Park het Lauwersmeergebied met na afloop lekker genieten van culinaire gerechten uit de streek. Spreekt dit u aan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Alles is gericht op het welzijn van onze gasten. Hoe goed kan het leven zijn, oant sjen!

Het Waddengebied is in 2016 uitgeroepen tot mooiste natuurgebied van Nederland, het staat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco en het Lauwersmeergebied heeft de status Dark Sky park Nederland.

 

Uw woning met links de woonkamer, midden de eetkamer en rechts de slaapkamer met 2 parkeerplekken
Impressie van de sfeer van de woonkamer
Een heerlijke woonkamer met ensuite deuren naar de eetkamer


© Foto's op onze site zijn eigen foto's of foto's gemaakt door Marcel van Kammen of gasten van wie wij foto's hebben mogen ontvangen.