Vakantiewoning Moddergat
                                  Direct aan voet van de Waddenzee

Info over de vakantiewoning

Uw vakantiewoning beschikt over een eigen ingang, met ruime woonkamer, eetkamer met suite deuren, separate keuken, luxe toilet voorziening met douchegelegenheid, grote ruime, royale slaapkamer op de beneden verdieping. Welke geschikt is voor gasten die slecht ter been zijn. In deze slaapkamer is tevens een opgang naar een kleine, knusse vide. Deze kan gebruikt worden als extra ruimte. 

In de woonkamer is tevens een boekenkast met een ruim assortiment boeken welke u tijdens uw verblijf kunt lezen.

Via de gang komt u op de bovenverdieping. Aan weerszijden van de overloop bevinden zich 2 slaapkamers welke beiden voorzien zijn van 2 x 2 bedden. Ook dit zijn nieuwe boxspring  bedden (90 x 2.00). 

U kunt parkeren op het eigen terrein bij de vakantiewoning (max. 2 auto's). Achter de woning, bereikbaar vanuit de grote slaapkamer, is een tuin met een tuinameublement geschikt voor max. 6 personen. Hier kunt u 's avonds heerlijk barbecueën.

In het tuinhuisje kunt u uw fietsen parkeren.

I.v.m. cara / astma patiënten is het bij ons helaas niet toegestaan huisdieren mee te nemen of te roken in de woning. 

De slaapkamer op de benedenverdieping

De ruime slaapkamer op de benedenverdieping is voorzien van een royale boxspring met een dubbele wastafel met een mooie royale toiletkast met voldoende opbergmogelijkheden voor uw spulletjes. Afmetingen bed: 1.60 x 2.00 mtr.


Een van de slaapkamers boven met 2 boxspring bedden

Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers met in totaal 4 boxspring bedden, afmetingen 0.80 x 2.00 mtr. De slaapkamer zijn knus ingericht.